JoHo Insurances

Alle verzekeringen voor binnen- en buitenland

Reizigers naar Nederland

E-mailadres Afdrukken PDF

tulpen-closeup_505x127

Welke verzekering?

Voor de meeste buitenlandse backpackers en reizigers die tijdelijk in Nederland verblijven, is de volgende verzekering de meest geschikte optie: ISIS Incoming Insurance

Deze verzekering is echter alleen af te sluiten door iemand die in Nederland woont (de verzekeringsnemer) en kan alleen worden aangevraagd indien de te verzekeren persoon nog niet vertrokken is uit het land van herkomst. Bovendien mag de verzekerde niet ouder zijn dan 65 jaar. Als dit niet mogelijk is, zijn er de volgende mogelijkheden:

Ouder dan 65 jaar?

Geen contactpersoon in Nederland en/of al in Nederland?

Kenmerken per verzekering

ISIS Incoming Reisverzekering

Dekking voor medische kosten, repatriëring, ongevallen, bagage (optioneel) en aansprakelijkheid. Maximale duur: 2 jaar. Maximale leeftijd: 65 jaar. Keuze uit drie soorten dekking. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen voor het Schengen-visum. Aanvrager van de verzekering (de verzekeringnemer) moet in Nederland wonen. Alleen af te sluiten indien de te verzekeren persoon nog niet in Nederland is.

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

OOM Schengen Visitor

Dekking voor medische en SOS-kosten. Particuliere aansprakelijkheid is optioneel af te sluiten.  Maximale duur: 6 maanden (indien verzekerde jonger is dan 80 jaar). Is de verzekerde 80 jaar of ouder, dan is de llooptijd maximaal 3 maanden. Voor alle leeftijden, leeftijdstoeslagen vanaf 70 jaar. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst en voor het Schengen-visum. Ook af te sluiten als de te verzekeren persoon al in Nederland is.

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

 

Geen tijdelijk bezoek?

Indien het niet de bedoeling is om voor een tijdelijk bezoek naar Nederland te reizen, maar de verzekerde bijvoorbeeld in afwachting is van een verblijfsvergunning.  Of is iemand tijdelijk in Nederland maar gaat hij of zij wel werken? Vraag ons dan om advies; we bekijken per geval welke verzekering het beste past bij de situatie.

 

Met verdere vragen kun je contact opnemen met JoHo Insurances: insurance@joho.nl, 088-3214563.

 

Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is gespecialiseerd in verzekeringen voor diverse reizen en activiteiten; (lange) reizen, wereldreizen, studie, stage, vrijwilligerswerk, werken en wonen in het buitenland. Bij het samenstellen van het verzekeringsaanbod is het uitgangspunt dat men moet kunnen kiezen uit het beste, het voordeligste en het meest gespecialiseerde aanbod.

Voordelig: breed aanbod van voordelige verzekeringen – collectiviteitskorting, combinatiekorting en JoHo korting


Service: aanbod van meerdere verzekeraars – advies op maat – snelle en persoonlijke afhandeling


Praktisch: verzekeringen combineren – hulp bij het overstappen – ruime keuze


Veilig: geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten


Verantwoord: JoHo Insurances is onderdeel van The World of JoHo.

JoHo Insurances logo

 


Advies aanvragen

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 - 3214563
E-mail: insurance@joho.nl
skype ons

Voor advies en vragen over verzekeringen kan het online adviesformulier worden ingevuld of gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen.

 

Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u·natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. In de JoHo support centers (Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en Groningen) kan informatie worden opgehaald en kunnen aanvraagformulieren worden ingeleverd.

linkedin3